1.14.2014

::Revlon balm stains


Η Revlon υποστηρίζει ότι δίνουν την απαραίτητη ενυδάτωση και απαλότητα στα χείλη, ενώ παράλληλα αφήνουν ένα λαμπερό (όχι όμως υπερβολικό) χρώμα που διαρκεί για ώρες. Και ναι, όλα τα παραπάνω ισχύουν! Πρόκειται για ένα πολύ ενυδατικό προϊόν, ιδανικό για πρωινό μακιγιάζ, που προσφέρει τέλεια λάμψη και χρώμα στα χείλη. 
Λατρεύω την chubby stick συσκευασία τους γιατί τα κάνει ιδιαίτερα ευκολοφόρετα και δεν υπάρχει περίπτωση να λερωθείς. Η υφή τους δεν κολλάει καθόλου, αντιθέτως, είναι πολύ απαλή. Και το καλύτερο κομμάτι...μυρίζουν έντονα μέντα, που για μένα είναι ένα μεγάλο συν.


Swatches 
Όπως βλέπετε, έχουν καταπληκτική απόδοση χρώματος για ενυδατικό προϊόν. Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε από τη φωτογραφία είναι πως οι πιο σκούρες αποχρώσεις (crush & adore), περιέχουν shimmer. Προσωπικά, δεν βλέπω το λόγο που θα έπρεπε να διαφέρουν από πιο ανοιχτόχρωμα, εκτός και αν τα προόριζαν για βραδινές εμφανίσεις.

Έχω ενθουσιαστεί τόσο με αυτά τα balm stains, που τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά, ειδικά το Honey (είναι τόσο φυσικό το αποτέλεσμα!) και το Crush. 
Αν θέλετε να τα δοκιμάσετε,ρίξτε μια ματιά τα Boots που πλέον στέλνουν και στην Ελλάδα (με επιπλέον μεταφορικά δυστυχώς).

Φιλιά
xxx

2 σχόλια:

  1. Το Honey ειδικά το έχω λιώσει! Τα λατρευω!
    Το Adore πρέπει να το δοκιμάσω! ;)
    Φιλιά πολλά Ευούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το honey και το Crush ξεχώρισα!Το honey για πιο καθημερινές εμφανίσεις φαντάζει ιδανικό και το crush για πιο βραδυνές! Πολύ ωραία χρωματάκια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή