3.14.2014

:: Nuxe - Nirvanesque Yeux

Όταν βρίσκεις μια κρέμα που ταιριάζει στην επιδερμίδα και τις ανάγκες σου, δύσκολα αποφασίζεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο. Επειδή όμως είναι αναγκαία η εναλλαγή προϊόντων, θα βρεθείς σίγουρα σε αυτή τη θέση. Κάπως έτσι κατέληξα με την συγκεκριμένη κρέμα.



Είναι μια κρέμα ματιών για τις πρώτες ρυτίδες έκφρασης και τις λεπτές γραμμές (ηλικίες 25+), ενώ ταυτόχρονα ξεκουράζει τα μάτια, προσδίδει λάμψη και βοηθάει τους μαύρους κύκλους. Αυτή τουλάχιστον είναι η περιγραφή της εταιρίας.
Στον ένα μήνα εφαρμογής, δεν έχω δει κάποια σημαντική διαφορά, κάτι που να πεις, ουάου αυτό το πράγμα κάνει θαύματα. Είναι μια συμπαθητική, λεπτόρρευστη κρέμα, με διακριτική μυρωδιά. Τη χρησιμοποιώ μόνο πρωί, σε καθαρό εννοείται δέρμα, ταμποναριστά γύρω από τα μάτια και στο κόκκαλο του φρυδιού. Ενυδατώνει ικανοποιητικά, δεν κολλάει και απορροφάται πολύ γρήγορα, ενώ με ελάχιστη ποσότητα καλύπτεις και τις δύο μεριές.
Σχετικά με τα συστατικά της, το μεγαλύτερο ποσοστό προέρχεται από φυσικά συστατικά, ενώ περιέχει και υαλουρονικό οξύ. Δεν περιέχει parabens.

Σαν πρώτη επαφή με τη συγκεκριμένη εταιρία, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, θα ήθελα όμως να δοκιμάσω 1-2 πολυσυζητημένα προϊόντα ακόμα για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Φιλιά
xxx 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου